Functies/ Vacatures

Het inloophuis zoekt nog enkele gastheren en vrouwen. Ook vrijwilligers die een activiteit voor onze gasten willen ontwikkelen worden uitgenodigd om contact met de dagverantwoordelijke op te nemen.

Showcase

Het Inloophuis Den Helder en omstreken is een vrijwilligersorganisatie, die een gastvrije ontmoetingsruimte aanbiedt, waar mensen met een levensbedreigende ziekte en hun naasten binnen kunnen lopen om een kopje koffie te drinken, een praatje te maken of even rustig te zitten.


Onze vrijwilligers zijn geen hulpverleners maar willen medemens zijn. Het Inloophuis biedt zinvol, gevarieerd en belangrijk werk in een prettige omgeving.

 

Ons adres is:

Marsdiepstraat 621a

1784AM Den Helder

 

Op dit moment zijn wij op zoek naar versterking van ons team gastheren / gastvrouwen. 

Gastvrouw/Gastheer

Draagt zorg voor de ontvangst van de gast, stelt deze op zijn gemak, biedt koffie en thee aan en luistert naar wat de gast te zeggen of te vragen heeft. Gaat in gesprek met de gast. Hij/zij is het luisterend oord. Heeft een ‘warm hart’ voor mensen. Heeft affiniteit met de problematiek van de bezoekers. Kan makkelijk contact leggen en goed luisteren. Kan op een open wijze mensen tegemoet treden. De functie neemt minimaal 2 dagdelen per maand in beslag.

 

 

Wilt u samen met ons vorm geven aan de verdere groei van het Inloophuis Den Helder? Wij hopen het.  U kunt een afspraak met ons maken door een mailtje te sturen naar: info@inloophuisdenhelder.nl

 

of een brief naar:

Inloophuis Den Helder

Mevrouw Liesbeth de Jong

Marsdiepstraat 621 a

1784 AM Den Helder

 

U zult vervolgens worden uitgenodigd voor een nader gesprek.

 
n.b. de gemeente Den Helder heeft voor alle vrijwilligers, werkzaam in haar gemeente, een WA en ongevallen verzekering afgesloten bij de Raetsheren van Orden. Zie voor de polisvoorwaarden van deze verzekering www.rvho.nl –documenten - dekkingsoverzicht vrijwilligerspolis.


Hugo van der Laan architecten


Rotary Den Helder, Julianadorp en Anna Poulowna


Innerwheel Den Helder


Odd Fellows Den Helder


Hr.Ms.Amsterdam