Video pagina

Een overzicht van diverse video's met betrekking tot het Inloophuis

Showcase

Volg deze link voor de allernieuwste video over het Inloophuis (april 2016)

 

 

Activiteiten overzicht:

 

Het Inloophuis Den Helder biedt aan onze gasten een scala van activiteiten aan, van mandala tekenen tot schilderen of een heerlijk onstpannen massage. Er is een video ontwikkeld, waarop u kunt zien welke activiteiten wij onze gasten aanbieden. Ook zijn onze activiteiten te vinden onder het kopje ´activiteiten´ op onze webpagina. Door op onderstaande link te klikken, wordt u doorgelinkt naar onze video. 

Veel kijkplezier en hopelijk tot snel! 

 

Bekijk HIER het activiteitenoverzicht 

 

 

 

Opening plaatsje Inloophuis:

 

De binnenplaats van Inloophuis Den Helder heeft een opknapbeurt gekregen en is woensdag  24 juli 2013 feestelijk geopend. De binnenplaats is volledig  opnieuw ingericht. Er is betegeld, het schuurtje is geschilderd door vrijwilligers, de dakgoot is vervangen, er is een omkasting gekomen voor de afvalcontainers. Mensen van Hotel Den Helder hebben deskundig en snel het technische werk voor hun rekening genomen. Life en Garden heeft korting gegeven op de plantenbakken en de steigerhouten meubels zijn gemaakt door cliënten van het Helderse Dagactiviteitencentrum.  Het spreekwoord “vele handen maken licht werk” is zelden zo duidelijk geweest als bij dit project dat in twee weken gerealiseerd is, aldus een zichtbaar verheugde voorzitter.

 

Klik HIER voor een impressie van de opening van het plaatsje

 

 

Samenloop voor Hoop:

 

Op 25 en 26 mei 2013 heeft in Den Helder de SamenLoop voor Hoop plaats gevonden. Tijdens dit evenement wordt er 24 uur gewandeld in estafette vorm door vooraf samengestelde teams, met als doel geld in te zamelen voor het KWF.  Zij lopen in estafette vorm hun ronde en daarnaast verkopen  ze op de kramen van hun team allerlei spullen om extra geld in te zamelen. Er wordt gestart met een openingsceremonie waarin ere-gasten (mensen die kanker hebben of inmiddels hebben overwonnen) een ronde lopen om het evenement te openen. Als het donker is dan is het tijd voor de Kaarsenceremonie. Het is hét moment om stil te staan bij kankerpatiënten, ex-kankerpatiënten en alle mensen die de strijd tegen kanker hebben verloren. Het is het moment waarop iedereen beseft waar SamenLoop voor Hoop eigenlijk om draait. Een pad wordt in het donker verlicht door kaarsenzakken, een kaarsenzak zijn door deelnemende teams of individuen opgehaald bij het Inloophuis en met een persoonlijke boodschap versierd. In de ochtend werd de zon begroet door middel van Tai Chi. Na het 24-uurs wandelevenement wordt er afgesloten met een slotceremonie, waarbij alle deelnemende teams gezamenlijk de laatste ronde lopen ter afsluiting van het evenement. Na afloop van deze ronde wordt er bekend gemaakt hoeveel geld er is opgehaald voor het KWF. Ondanks de weersomstandigheden is het evenement met 61 deelnemende teams uitgedraaid op een groot succes. Er is dit weekend veel gepraat, gelachen en gehuild. In totaal is er maar liefst €67.000 euro opgehaald. 

 

 

Er zijn tijdens dit evenement diverse video opnames gemaakt.
Hieronder een selectie van een aantal video's.  

 

 

Bekijk HIER de video van de slotceremonie 

 

 

 

Bekijk HIER de video van een optreden van het koor Mescalanza Julianadorp, geproduceerd door een gastheer van het Inloophuis.

 

 

 

 

Bekijk HIER een impressie van de kaarsenceremonie

 


Hugo van der Laan architecten


Rotary Den Helder, Julianadorp en Anna Poulowna


Innerwheel Den Helder


Odd Fellows Den Helder


Hr.Ms.Amsterdam